პურის ცხობის ისტორია სახაბაზო პური გულიანში
გააზიარე სტატია
სახაბაზოში ყოველ დილას ახლად გამოცხვარი პურეულის საუცხოო სურნელით ეგებებიან. მანამ, სანამ ხორბალი გამორჩეული გემოვნური თვისებების პურად იქცევა და დახლებზე მოთავსდება, თითოეული მარცვალი გრძელ და საინტერესო გზას გადის.
რუხი შავფხა, თეთრი ბატონი, დოლის პური, მესხური პური, ქვაზე გამომცხვარი ლომთაგორა და სხვა გამორჩეული გემოები უნიკალურ წარსულს ახლებური ფორმით აცოცხლებს.
ვიდეოში ნახავთ, თუ როგორ იქმნება პური გულიანის დახლი, სადაც გამორჩეული პურეულის მადისაღმძვრელ სურნელთან ერთად, ტრადიციისა და პროგრესის ჰარმონიულ თანხვედრას შეიგრძნობთ.